Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Márkot csontrákkal diagnosztizálták

Márk nem tud önállóan járni a csontrák miatt

A fiúnál 2004-ben diagnosztizálták a Ewing-szarkómát, miután elesett és megütötte magát. Az orvosok akkor amputálni akarták a lábát, nem láttak esélyt a gyógyulásra. Végül a sípcsontját távolították el és pótolták a lábszárcsont egy részével, úgynevezett végtagmegtartó operáción esett át. Ilizarov készüléket kapott, amely a lábszár hosszabbítására szolgál, a csontosodás azóta megindult, de nem olyan ütemben, mint kellene.

Márk több mint másfél évig járt kemoterápiára és számtalan operáción van túl, de a gyógyulni akarása töretlen, aktívan sportol. A Ewing-szarkóma az egyik leggyakoribb csontokból kiinduló, elsősorban gyermekkori rosszindulatú daganat. A test bármely pontján megjelenhet, még a lágyrészekben is.

A Ewing-szarkómának nincs olyan sajátos tünete, amelyről könnyen felismerhető lenne, így esetenként csak előrehaladott állapotban kerül fedezik fel, amikor már áttétek alakulnak ki. Márk esetében a csontrákot sikerült legyőzni, de a súlyos beavatkozás miatt mozgássérült marad. A testvére és szülei csodálják a kisfiú energiáját és mindent megtesznek, hogy teljes életet élhessen.

A szülőknek alig van jövedelme, de azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy rámpát építtethessenek Márk miatt, ezzel is könnyítenék a közlekedését. Most ugyanis Márk egy műanyag járógéppel tud csak mozogni. Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást tudtunk nyújtani Márk családjának.

Ha Ön is segítene a hasonló helyzetben lévő daganatos vagy leukémiás gyermekek családján, rendelkezzen adója egy százalékáról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41