Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Lóránt rosszindulatú idegsejt daganattal való küzdelmét az adó 1 százalékból támogattuk

Lóránt rosszindulatú idegsejt daganattal küzd

A pici fiúcskánál alig hat hetes korában diagnosztizálták a daganatot. Megoperálták, többször kapott kemoterápiás kezelést, őssejt beültetést, de többször is kiújult a betegség.

A neuroblastoma általában a mellékvese velőállományában jelentkezik, de előfordulhat a gerinc mentén a nyaktól a medencéig, a mellkasban, a hasban és a kismedencében is. Ez egy rosszindulatú idegsejt daganat, ami sokszor jelen van már a születéskor, gyakran előfordul, hogy magától visszafejlődik és semmilyen következménnyel nem jár.

Ám Lócinál sajnos nem ez történt. 2010-ben megoperálták, teljesen eltávolították a daganatot, de még egy éves sem volt, amikor a homlokán újabb duzzanat alakult ki. A CT vizsgálat során tumor disszeminációt találtak a koponyacsontokon, mindkét alsó végtagban, a csontvelőben, és a mellkasban is.

Azonnal kombinált kemoterápiás kezelést kezdtek alkalmazni. 2011 augusztusában a nagy dózisú kemoterápiát követően saját őssejt beültetésen esett át. Úgy tűnt, sikeres volt a beavatkozás, fél évig tünetmentes volt a kisfiú. 2012 februárjában azonban a jobb térdízület vetületében kóros elváltozást találtak. Az MR vizsgálatból kiderült: újabb daganat. Ismét elkezdték a kemoterápiát és egy idegen donoros csontvelő transzplantációt is előjegyeztek.

A család közben teljesen tönkrement, felhalmozódott az autó és lakáshitel tartozásuk. Lóci mellett folyamatosan ott van az édesanyja, az édesapa sokáig munkát sem talált. Egyetlen támaszuk az egyik nagyszülő, akinek segítsége nagyon fontos, hisz Lóránt testvére is kicsi még. A család azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek Lóránt gyógyíttatásához.

Támogatóinknak és az adó 1%-oknak köszönhetően rendszeres támogatást nyújthattunk a családnak,

Személyi jövedelemadója 1%-ával pedig részese lehet alapítványunk tevékenységének. Amennyiben így járulna hozzá a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulásához, SZJA bevallásában rendelkezzen a Daganatos.hu Alapítvány javára.

Adószámunk: 18118236-1-41