Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Lizát rosszindulatú homloklebeny daganattal diagnosztizálták.

Lizát rosszindulatú homloklebeny daganattal kezelik

A kislány alig múlt egy éves, amikor érthetetlen, vissza-vissza térő hányások kezdték gyötörni. A gyermekorvos két hónap után teljes kivizsgálásra küldte, a koponya CT- és MR vizsgálat alapján sürgős, életmentő operáció következett. A kis Liza koponyájából egy több mint 8 centis tumort távolítottak el, és rögtön kemoterápiára küldték, mivel a szövettan eredménye rosszindulatú daganatot igazolt.

A pici gyermek megpróbáltatásai ezután már csak fokozódtak. 2012 januárjában kapta a harmadik kemoterápiás kezelést, akkor nagyon rosszul lett. Egyenesen az intenzív osztályra vitték, mert komoly gyulladásos tüneteket produkált, véres volt a széklete is. Ismét meg kellett operálni, mert a kemoterápia mellékhatásaként toxikus vérmérgezést kapott, és bélrendszeri problémák merültek fel nála.

A műtét során stomát is kapott, ami remélhetőleg csak átmeneti megoldás. Több mint egy hónapig volt Liza az intenzív osztályon, majd visszautalták a Haematológiára. Átmenetileg a kemoterápiás kezelést is felfüggesztették, hisz először a bélrendszerét kell rendbe hozni és eltávolítani a stomát. Nagyon hosszú ideig eltarthat még, mire felépülhet a kislány. A családot lelkileg és anyagilag nagyon megviseli Liza betegsége, hisz az anyukája folyamatosan kórházban van a kicsivel.

Liza nővére középiskolás, már önálló, de nagyon nehezen viseli, hogy a családjuk szinte ketté szakadt. Apukájuk is lebetegedett, tartósan táppénzre vették. Így az egészségi és lelki gondok mellett még az anyagi problémákkal is szembe kell nézniük. Ezért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz.


Amennyiben személyi jövedelemadója 1 százalékával támogatná alapítványunk munkáját, adószámunk a következő: 18118236-1-41.