Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Kevin mellkasát nyirokrák támadta meg, az adó 1 százaléknak köszönhetően támogathattuk őt

Kevin mellkasát nyirokrák támadta meg

A kisfiú először antibiotikumot kapott a panaszaira, de nem javult az állapota. Lázas volt, fáradékony, gyakran verítékezett, ilyenkor rosszul érezte magát. A szülei kórházba vitték, ahol egy mellkasröntgen mutatta ki a limfóma-gyanút. Tovább utalták a gyermeket az onkológiára, ott három napig vizsgálták, végül megállapították, hogy nyirokdaganat okozza a tüneteket.

A Hodgkin-limfóma a nyirokrendszer olyan rosszindulatú daganatos elváltozása, melynek megjelenését összefüggésbe hozzák az Ebstein-Barr Vírus (EBV) fertőzéssel. A limfómák ezen csoportja igen gyakori, a rosszindulatú limfómák közel 50 százalékát teszi ki, de gyerekeknél ritkábban fordul elő, inkább a felnőtt férfiak a veszélyeztettetek. Kevint nem tudják operálni, kemoterápiás kezelést kap, emellett szigorúan tartania kell az étrendet.

A szülei 80 kilométerre laknak a kórháztól, nagyon megterheli őket az utazás, hisz a kisfiút csak autóval szállíthatják. Kevin két testvérével az anyuka foglalkozik, a beteg kisfiút pedig édesapja hordja kórházba, így az apa a munkahelyét is elveszítette. A nagy család kilátástalan anyagi helyzetbe került, egyetlen segítségük van: a nyugdíjas nagyszülők. Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy támogatást kérjenek a daganatos kisfiú gyógyíttatásához.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Kevin szüleinek.
Ha Ön is részt venne a Kevinhez hasonló, daganatos és leukémiás gyermekek támogatásában, rendelkezzen adója 1%-ról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41