Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Katának az adó egyszázalékból segítettünk

Katának az adó egyszázalékból segítünk

A pici lány egy éves sem volt, amikor anyukája egy babszemnyi csomót vett észre a lapockáján. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az édesanya gyermek onko-haematológián dolgozik, azonnal tudta, hogy mit kell tenni.

Sajnos az első vizsgálatok után beigazolódott a gyanú, neuroblastomát állapítottak meg a babánál. Bár egyéb tünetet nem tapasztaltak, de a protokoll szerinti kemoterápiát megkezdték.

A neuroblastoma az idegrendszer rosszindulatú daganata, általában a mellékvesében jelentkezik, de előfordulhat a gerinc mentén a nyaktól a medencéig, a mellkasban, a hasban és a kismedencében is. Gyakran már születéskor is jelen van, de az esetek többségében visszafejlődik, eltűnik a baba testéből. Reméljük, hogy Kata esetében is végleg eltűnik majd a daganat, de a kezelés még hosszú időt vesz igénybe.

Kata anyukája éjjel-nappal a kórházban van a pici baba mellett, akinek szervezetét a kemoterápia igencsak megviselte. Eleinte sokat hányt, rosszul volt, az immunrendszere annyira legyengült, hogy teljesen védtelen lett a pici. Szülei mindent megtesznek azért, hogy kislány teljesen meggyógyuljon és egészséges gyermekként nőhessen fel, de anyagi tartalékaikat nagyon kimerítette ez a csapás.

Azért fordultak alapítványunkhoz, hogy anyagi támogatást kérjenek a baba kiegészítő kezeléseire, pelenkára, speciális bébiételekre, vitaminokra.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és támogatóinknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást tudtunk nyújtani a családnak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot.

Adószámunk: 18118236-1-41