Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Istvánt az adó 1 százalékból támogattuk

Istvánt az adó 1 százalékból támogatjuk

A tinédzser könyökén két csomó jelent meg, szinte egyik napról a másikra. Csaknem fél év telt el, mire kiderült, hogy rosszindulatú daganatos megbetegedés áll a háttérben.

A fiatalember először a háziorvos ment, aki gyulladásra gyanakodott és tablettákat írt fel. Az egyik csomó vissza is húzódott, csaknem eltűnt. Akkor újabb tablettákat kapott, de néhány héten belül duplájára nőtt a csomó. Ezután már kórházba utalták, ahonnan tovább küldték a megyei onkológiára. Az orvosok ott már nem gondolkodtak sokat, azonnal megoperálták, a szövettanból pedig kiderült, hogy a fiú Non-hodgin limfómában szenved.

Ez a daganat fajta a nyirokszövet speciális fehérvérsejtjeinek rosszindulatú megbetegedését jelenti. Mivel a nyirokrendszer fontos szerepet játszik a fertőzések és a betegségek, köztük a daganatos megbetegedések elleni védelemben is, ezért alakulnak ki súlyos fertőzések, ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően.

Istvánnak azonban nem voltak súlyos tünetei a csomókon kívül – ezért nem is gondoltak eleinte a legrosszabbra.

A fiúnál azonnal megkezdték a kemoterápiás kezelést, ami nagyon megviseli a szervezetét, de az egyedülálló anyukája nem tud folyamatosan mellette lenni, anyagi lehetőségeibe csak a heti egyszeri látogatás fér bele, mivel elég messze élnek a kórháztól. Odahaza pedig egy iskoláskorú leányzóról is gondoskodnia kell, nem hagyhatta ott a munkahelyét.

Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek az utazáshoz és a beteg fiú ellátásához, hisz speciális étrendet kell tartania.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk István anyukájának, aki minden pénzét a fiú gyógyíttatására, ellátására fordította.

Ha adója 1%-ával támogatná munkánkat, rendelkezzen SZJA bevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára.

Adószámunk: 18118236-1-41