Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Hunor évekig tartó küzdelme az agydaganattal

Hunor évek óta agydaganattal küzd

A kisfiú születése óta eltelt idő alatt, folyamatosan csökkent a mozgása. Agykoponyája egyfolytában növekedett, mert a daganat elzárta az agyvíz szabad útját. A végén már olyan drasztikussá vált a betegség, hogy a gyermek szinte már nem is tudott mozogni, és reggelente hányások is jelentkeztek nála.

A szülők elmentek Hunorral a háziorvosukhoz, aki beutalta a kórházba, ahol többszöri vizsgálat után, vízfejűséget állapítottak meg nála. Majd tovább utalták a megyei kórházba, ahol a kivizsgálások során kiderült, hogy Hunorka fejében egy teniszlabda nagyságú daganat található a kisagyánál. Akkor derült ki, hogy medulloblastomában szenved, ez a gyermekkori rosszindulatú agydaganatok egyik leggyakoribb típusa, mely a kisagy területéről indul ki.

Még azon a napon életmentű műtétet hajtottak végre, több mint 7 órán át operálták. Néhány hónappal később ismét meg kellett operálni, majd 5 nappal később egy harmadik azonnal műtétre is szükség volt. A kisfiú több kemoterápiás kezelésen esett át, őssejttranszplantációt hajtottak végre, de az MR vizsgálatok szerint így sem sikerült teljesen megszüntetni a daganatokat a pici fejében.

A család 5 fős, és nagyon csekély a jövedelemforrásuk, azért keresték fel a Daganatos.hu Alapítványt, hog támogatást kérjenek Hunorka gyógyíttatásához. Minden feltételt biztosítani akarnak, a táplálékkiegészítőket, vitaminokat és a steril környezetet.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendeszeres anyagi segítséget nyújthattunk a családnak.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41