Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Fanni neuroblastomával került kórházba, az adó 1 százalékból támogattuk

Fanni neuroblastomával került kórházba

A kislány alig múlt három hónapos, amikor egy fura dudor jelent meg a nyakán. A háziorvos azonnal kivizsgálásra küldte – szerencsére. Így időben felfedezték a rosszindulatú elváltozást.

A neuroblastoma az idegrendszer rosszindulatú daganata, leggyakrabban a mellékvesében jelentkezik, de előfordulhat a gerinc mentén a nyaktól a medencéig, a mellkasban, a hasban és a kismedencében is. Gyakran már születéskor is jelen van, de az esetek többségében visszafejlődik, eltűnik a baba testéből.

Sajnos Fanni pici testéből nem tűnt el, sőt a vizsgálatokból kiderült, hogy a gerince mellől indult fejlődésnek a daganat és a jobb mellkasát teljesen elborította. Nem operálható, így azonnal elkezdték a kemoterápiás kezelését és Port-a-cath beültetést is végeztek nála. A pici baba eleinte jól reagált a kemoterápiás kezelésekre, a daganat jelentősen összehúzódott, de aztán ismét megnőtt.

Még nem tudni, mi lesz Fannival, az orvosok mindent megtesznek érte és természetesen a családja is, ám annyi bizonyos, hogy emberfeletti küzdelem vár rá. A kislánynak van egy idősebb testvére is, így az édesanya nagyon nehéz helyzetbe került, hisz egyszerre két gyermek mellett kellene helytállnia. A lelki terhet fokozza az is, hogy anyagilag rettenetesen megviseli a családot Fanni kezelése, vitaminjai, étrendkiegészítői és az otthonunk folyamatosan sterilizálása.

A család anyagi segítségért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz. Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a családnak

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41