Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Csillát rosszindulatú agydaganattal diagnosztizálták

Csillát rosszindulatú agydaganat miatt kezelik

A tinédzsert eleinte savlekötőt kapott a háziorvostól, de a tünetei nem enyhültek. Csilla gyakran hányt, fájt a feje és időnként az egyensúly érzéke is megszűnt. Miután a savlekötő nem segített, visszavitték a háziorvoshoz, aki a neurológiára utalta és vérvizsgálatot kért. Heteket vártak még a CT vizsgálatra, nem volt korábban időpont.

Amikor végre eljutott a gyermek a neurológiára, kiderült, hogy azonnal operálni kell. A több mint hat órás műtét után közölték a szülőkkel, hogy a gyermek agyából rosszindulatú daganatot operáltak ki, de sajnos teljesen nem tudták eltávolítani a tumort. A lánynak a lumbálás mellett 27 sugárkezelést, kemoterápiát és csontvelő átültetést is előírtak.

Ráadásul a pici kori epilepsziája is visszatért, arra külön gyógyszereket kap. Nagyon kiborult a család, Csilla két testvére és szülei is összeomlottak lelkileg, ráadásul az anyagi helyzetük is igen rossz. Csilla édesapja csak alkalmi munkát kap, az anyukája pedig némi ápolási segélyt. A szerény körülmények között élő család nagyon összetartó, a testvérek a szülők is mindenben segítenek egymásnak, odafigyelnek Csilla steril környezetére és lelkileg is támogatják, biztatják a beteg lányt.

Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek, a tisztítószerekhez, speciális ételek vásárlásához, illetve a benzinköltséghez, ugyanis a súlyos beteg gyermeket csak autóval lehet szállítani a kezelésekre, számára a tömegközlekedés maga a halálos ítélet lenne, hisz a legapróbb fertőzés is az életébe kerülhet.

Csilla családját a támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatással tudtuk segíteni.


Ha adója egy százalékával támogatná alapítványunk munkáját, adószámunk: 18118236-1-41