Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Beatrix daganatos lány

Beatrix daganatos lány

Beatrixnél agytörzsi daganatot fedeztek fel. Állapota olyan rossz volt, hogy életmentő műtétre volt szüksége. Sajnos ez alatt a daganat nagy részét nem lehetett eltávolítani. Azóta a lány alig tud beszélni, mozogni, nyelni. A szülők nagyon rosszul viselik, hogy ilyen állapotban látják lányukat.

Sajnos Beatrix túlélési esélyei csekélyek, ennek ellenére mind az orvosok, mind a szülők megteszik amit csak lehet annak érdekében, hogy a lány meggyógyuljon. Kemoterápiás kezelést kap, és sugárterápiára is szüksége lesz. A szülők nagyon aggódnak gyermekükért, és mivel tisztában vannak a helyzet komolyságával azt szeretnék, hogy még ha nem is lehetséges elérni a gyógyulást addig is minél kevesebbet szenvedjen, és nélkülözzön.

A szülők nagyon nehéz anyagi helyzetben vannak. Lakáshitelt vettek fel, hogy otthont tudjanak teremteni három gyermeküknek, de nem tudták követni a törlesztőrészletek emelkedését. Először a közüzemi számlákkal maradtak el, hogy a lakáshitel mellett legyen mit az asztalra is tenni, majd később már a hitelt sem tudták teljes egészében fizetni.

Végül elveszítették otthonukat. Jelenleg a nagyszülőknél vannak, de ott is elkezdtek felhalmozódni a csekkek. Sajnos a kialakult helyzet miatt nem tudtak eleget fizetni a rezsibe, így ez a lakhatásuk is veszélybe került. Az édesapa le van százalékolva nyitott hátgerinccel, így nem talált magának munkát. Az édesanya legkisebb gyermekével gyes-en van, így jövedelmük nagyon csekély. Nehéz helyzetükben fordultak alapítványunkhoz támogatásért.