Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Attila Non-Hodgkin limfómás kisfiú, akit az adó 1 százalékból támogattunk.

Attila Non-Hodgkin limfómás kisfiú

A pici gyermek nyakán megduzzadt nyirokcsomót vett észre az anyukája. Attilát azonnal orvoshoz vitték, hamar kiderült, hogy daganatos. A Non-Hodgkin limfóma a nyirokrendszerben kialakuló, rosszindulatú daganatos megbetegedés. Ilyenkor a nyirokrendszer sejtjei rendellenesen szaporodnak, a rosszindulatú daganatos sejtek pedig más szervekre is átterjedhetnek.

A nyirokrendszerben a sejtek szabálytalan és ellenőrizetlen osztódása és növekedése indul meg, amelynek következtében végül szövetszaporulat, vagyis tumor alakul ki. Ez a daganatos megbetegedés jó eséllyel gyógyítható, de a kemoterápia elkerülhetetlen, gyakran operáció is szükséges. Attila kemoterápiás kezelését is azonnal megkezdték, a kicsi fiú nagyon nehezen viseli a gyógyszereket.

Eleinte nagyon magas láza volt, majd erős lábfájásra panaszkodott, anyukája elmondása szerint nagyon sokat sír. Egy ilyen pici gyermek szenvedését végignézni borzasztó nehéz, de a kisfiú anyukájának erősnek kell lennie, hisz még két kiskorú gyermekéről kell gondoskodnia.

A család azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy segítsünk a beteg gyermek ellátásában, hisz a gyógyszerei mellett speciális étrendet kell tartani, nagyon sokba kerül az utazás, mivel tömegközeledéssel nem járhat és közösségbe sem mehet.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget tudtunk nyújtani a családnak.

Amennyiben alapítványunk tevékenységét segítené, rendelkezzen személyi jövedelemadója 1 %-ról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41