Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Ádámot az 1% felajánlásokból támogattuk

Ádámot az 1% felajánlásokból támogatjuk

A pici fiú 23 hónapos volt, amikor először felfedezték nála a kisagyi rosszindulatú daganatot. Azonnal operálni kellett. Szüleinek feltűnt, hogy az addig ügyesen közlekedő kisfiú furcsán kezdett mozogni. Nem fejlődött tovább, sőt a másfél éves korára kialakult biztos járása is bizonytalan vált.

Orvosról-orvosra, vizsgálatokról-vizsgálatokra küldték, mire egy CT felvétel kimutatta a daganatot. Azonnal reagálni kellett, az orvosok a Budapesti Idegtudományi Intézetbe szállították, ott operálták meg a fiúcskát. Az első eredmények szerint Ádámnak nem volt szüksége utókezelésre, csak rendszeres kontrollvizsgálatokra.

A kisfiú azonban nem fejlődött tovább; se a mozgása, se a beszéde nem akart helyreállni. Sajnos 2011 őszén kiderült, hogy kiújult a daganat. Ismét megműtötték, majd a kemoterápiát és a sugárkezeléseket is végig kellett csinálniuk. Nem tudni, hogy meddig kell még gyógyszereken élnie Ádámnak, akivel folyamatosan kórházban van az anyukája.

A család kettészakadt, Ádám négy testvéréről az apukájuk gondoskodik, az édesanyja pedig szállást bérelt a kórház közelében. A gyerekek édesapja dolgozik, de egy fizetésből kell fenntartani a családot, ezért kértek segítséget a Daganatos.hu Alapítványtól. A lelki teher mellett az utazás, a szállás, a speciális étrend, vitaminok és gyógyszerek finanszírozása óriási anyagi terhet jelent a családnak.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget tudunk nyújtani a bajba jutott családnak.

Ha Ön is részese lenne az Ádámhoz hasonló daganatos, leukémiás gyermekek megmentésének, rendelkezzen adója 1%-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41