Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

A daganatos Biankának is sokat segített az adó 1%

A daganatos Biankának is sokat segít az adó 1%

A leányzó először 7 évesen nézett szembe a neuroblasztomával. Bianka azóta már kétszer is legyőzte a daganatot, sajnos harmadszor is kiújult a betegsége. 2006-ban fedezték fel először a ganglioneuroblasztomát, akkor megoperálták és kemoterápiás kezelést is kapott.

Egészen 2010-ig úgy tűnt, hogy teljesen felépült. Ám egyik nap belázasodott, megnagyobbodtak a nyirokcsomói. Azonnal kivizsgálásra küldték, kiderült, hogy kiújult a neuroblasztoma. Ekkor már nem volt elég a kemoterápia, csontvelő transzplantációra volt szükség, nagyon sokáig tartott a felépülése. A kislány épp hogy kezdett megfeledkezni a kínokról, amikor egy rutinvizsgálat során újabb csomókat találtak a gerinccsigolyái között és a hasában is. Ismét kemoterápiás kezelést kap és még nem tudni, mikorra gyógyulhat meg, illetve, hogy szükség lesz-e más beavatkozásra. A neuroblastoma az idegrendszer rosszindulatú daganata, általában a mellékvesében jelentkezik, de előfordulhat a gerinc mentén a nyaktól a medencéig, a mellkasban, a hasban és a kismedencében is.

Gyakran már születéskor is jelen van, de az esetek többségében visszafejlődik, eltűnik a baba testéből. Sajnos Biankánál nem hogy visszafejlődött volna, egyre agresszívabb formában jelentkezik a betegség újra és újra. Bianka szülei teljesen elszegényedtek az elmúlt években, hiteleket vettek fel, hogy gyógyíttatni tudják a lányukat, ráadásul odahaza egy kistestvérről is gondoskodniuk kell. A lány édesanyja és édesapja is dolgozik, de albérletben élnek, nagyon nehezen tudják fenntartani a családot.

Emellett még a bérelt lakás felújítása is rájuk vár, hisz a beteg kislány a kezelések után csak steril otthonba térhet haza. Bianka is egyre nehezebben viseli a megpróbáltatásokat, már nagyon elkeseredett, a család szeretete tartja benne a lelket. A szülőket pedig nem csak lelkileg és fizikailag, anyagilag is padlóra küldte Bianka daganatos betegsége, ezért is fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és támogatóinknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást tudtunk nyújtani a családnak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41