Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Zsombor daganatos kisfiú története

Zsombor daganatos kisfiú

Zsombor daganatos kisfiú. Zsombor egyszer csak tüdőgyulladást kapott. Ekkor még senki nem gondolt komolyabb bajra, de végül az elvégzett vizsgálatok eredményeképpen fény derült betegségének valódi okára. 3-as stádiumú hasi és mellkasi területről kiinduló Burkit lymphomája van, ami egy nagyon agresszív daganattípus.

A kisfiú kezelését az ilyenkor megszokott protokollok szerint megkezdték. Megvizsgálták az idegrendszeri érintettséget, de szerencsére ezt sikerült kizárni, majd megkapta a portját is. Sajnos a kemoterápia mellékhatásaként átmeneti keringési és légzés zavar is fellépett nála, így egy ideig intenzív osztályra került.

Sajnos szintén a kemoterápia mellékhatásaként legyengült az immunrendszere, emiatt a szája folyamatosan gombás, és a belei is gyulladtak, amelynek következtében nehezen eszik, hiszen komoly fájdalommal jár neki ez az alapvető cselekvés. Az édesanyja folyamatosan vele van a kórházban. A rendes, dolgos szülők két gyermeket nevelnek. Sajnos Zsombor betegsége mind anyagilag, mind lelkileg megrázta őket.

Az édesanya depressziós lett, de ennek ellenére harcol gyermekéért, folyamatosan ott van vele a kórházban, és mindent megtesz azért, hogy megkönnyítse, elősegítse kisfia gyógyulását. Az édesapa továbbra is dolgozik, és felügyeli az otthon maradt gyermeket. Sajnos a megcsappant jövedelem, és a megnövekedett költségek anyagilag nagyon nehéz helyzetbe hozták a családot. A lakásukon hitel van, és az utazási költségek, a drága gyógyszerek, táplálékkiegészítők(,) mind sokba kerülnek.

A családnak minden segítség jól jön harcuk megvívásához. Azért keresték meg alapítványunkat, hogy anyagi segítséget kérjenek a kisfiú bio élelmiszereinek, és immunerősítő szereinek megvásárlásához. Szerencsére a Daganatos.hu Alapítvány olyan anyagi helyzetben van, hogy a beérkezett támogatásoknak és adó 1 százalékoknak köszönhetően segítséget tud nyújtani Zsombor szükségleteinek megvásárlásához.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára.

Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki adóbevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41