Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Zsolt leukémiás kisfiú története

Zsolt leukémiás kisfiú története

Zsolt leukémiával és daganattal is küzd. Zsoltnál először 2007-ben diagnosztizáltak komolyabb betegséget. Ekkor kiderült ugyanis, hogy akut lymphoid leukémiában szenved, azaz hematológiai daganata van. Rögtön el is kezdték az ilyenkor szokásos kezelést, a kemoterápiát, melynek végén újabb rossz hírt közöltek a családdal.

Zsoltnál sajnos újabb daganatos elváltozást találtak, méghozzá egy úgynevezett malignus histiocytosist, ami szintén egy rosszindulatú tumor. Ez a daganat a kisfiú fejében keletkezett, amit később sikeresen eltávolítottak onnan. Sajnos a rossz dolgok nem értek véget. Nem sokkal később a jobb térdében is találtak elváltozást, ami újabb kezelést igényelt. Mintha ez nem lett volna már elég, 2009 augusztusában visszatért a leukémiája.

Ezek után az orvosok őssejt transzplantációt javasoltak, amit el is végeztek rajta Budapesten, a Szent László kórházban. Zsolt előtt még hosszú út áll a teljes gyógyulás eléréséig. Rendszeres otthoni ápolást, kórházi felülvizsgálatokat igényel. Sokáig közösségbe sem mehetett, egy apró fertőzés is végzetes a kemoterápia után, teljesen legyengült az immunrendszere.

Éppen ezért az otthonukat is át kellett alakítani, teljesen steril körülményeket kellett biztosítani a beteg fiúnak. A szülők a megnövekededd kiadások miatt fordultak segítségért alapítványunkhoz. A gyermek egyedi étrendje, speciál.is gyógyszerei, a Pápa és Budapest közti rendszeres utazás igencsak nagy terhet rótt a családi kasszára.

A Daganatos.hu Alapítvány anyagi helyzete lehetővé tette, hogy támogatásban részesíthette Zsolt családját, ami köszönhető volt a részünkre felajánlott adó 1%-nak, valamint a támogatóinktól beérkezett segítségnyújtásnak.

(ikt.118)