Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Zorka daganatos kislány története

Zorka daganatos kislány története

Zorka daganatos kislány. Zorka története régre nyúlik vissza. Még 2008-ban tapasztaltak nála egyre gyakrabban visszatérő, erősödő hasi fájdalmakat. Először rotavírusra gyanakodtak, de később a vizsgálatok kimutatták, hogy daganat van a hasában.

A betegség diagnosztizálása után kemoterápiás kezelést kapott, majd 2008 decemberében őssejt transzplantáción esett át. Utána sugárterápiás kezelésébe kezdtek, mely 2009 tavaszán ért véget. A kezeléseket jól tűrte, és úgy tűnt meggyógyult. Néhány tünetmentes hónap után azonban 2010-ben egy MR vizsgálat a daganat kiújulását mutatta.

A diagnózis: IV. stádiumú neuroblasztóma. Az édesanya végső elkeseredésében kereste fel alapítványunkat. Az első betegség leküzdése teljesen kimerítette mind idegileg, mind anyagilag, így a jelen helyzettel külső segítség nélkül már képtelen megbirkózni. Az édesanya egyedül kénytelen szembeszállni ezekkel az embert próbáló helyzetekkel, mivel a kislány édesapja a betegség felfedezésekor magára hagyta a családot, és azóta sem találkoztak, gyermektartást sem fizet.

Egyetlen jövedelemforrása a gyes és a családi pótlék, ami egy egészséges gyermek felnevelésére sem lenne elegendő, nemhogy egy ilyen nagy bajban fedezze a megemelkedett és szükséges kiadásokat. A kislány ápolása teljes embert igényel, így amíg teljesen meg nem gyógyul az édesanya nem tud munkát vállalni, ráadásul velük él a súlyosan beteg nagymama is, aki szintén gondozásra szorul.

Az édesanyának már Zorka megfelelő étkeztetése is súlyos problémát okoz. A teljes gyógyulásig még hosszú az út, nem adhatják fel a küzdelmet, ezért fordultak alapítványunkhoz.

A Daganatos.hu Alapítvány szerencsére támogatásban tudta részesíteni Zorka családját, ami köszönhető volt a részünkre felajánlott adó 1 százaléknak, valamint a támogatóinktól beérkezett segítségnyújtásnak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki adóbevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41