Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Viola leukémiás kislány története

Viola leukémiás kislány

A kislányon sok bevérzés volt, úgy nézett ki a kis teste, mint akit összevertek. Édesanyja nem merte orvoshoz vinni, félt, hogy azt hiszik bántalmazza a gyermekét. Sokáig nem tudta halogatni, mert Viola étvágytalan volt, amit evett-ivott azonnal ki is jött belőle. Nem tudott még stabilan mozogni sem, így kénytelenek voltak orvoshoz vinni.

Ilyen tünetekkel került be a kórházba, ahol beigazolódott az anya félelme: ténylegesen megvádolták Őket, hogy bántalmazzák kislányukat. Csak a vérkép után derült ki, hogy a kislány Acut Limphoid Leukémiában, azaz vérképzőszervi daganatban szenved. Miután kiderült Viola betegsége, azonnal megkezdték a kemoterápiás és gyógyszeres kezeléseket.

Az édesanya még a betegség előtt lemondott a kislányról a Gyámhivatalnál, de törvényessé csak jóval később vált az ügy. Az édesapa neveli és ápolja a kislányt, aki emiatt az állását is elveszítette. Anyagilag nagyon megviselte Őket ez a betegség. A rokonok, és hozzátartozók nagyon keveset tudnak segíteni Nekik.

Szerencsére az alapítvány hozzá tudott járulni a gyógyulásához. A kislány az alapkezeléseken túl van, már a fenntartó kezeléseket kapja. Rengeteg problémával kellet megküzdjön, amíg eljutott idáig. A beültetett portot utólag ki kellett operálni egy fertőzés miatt, majd gyenge immunrendszere miatt több betegségen is átesett.

Az említett nehézségek ellenére életvidám, úgy viselkedik, mint aki nem is beteg. Persze sajnos ez nem igaz, a családnak továbbra is nagy szüksége van a támogatásokra, hiszen az édesapa munkanélküli, a fenntartó kezelések, és a gyógyszerek nagyon sokba kerülnek.

A kislány a betegség miatt elmaradt a fejlődésben, emiatt külön készségfejlesztő kezelésekre, és játékokra is szüksége van. A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára.

Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41