Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Viktória leukémiás kislány története

Viktória leukémiás kislány története

Viktóriánál 2009 augusztusában diagnosztizáltak ALL-t, vagyis akut lymphoid leukémiát. Ez a betegség, ahogyan általában az ilyen esetekben lenni szokott, egyik napról a másikra teljesen megváltoztatta a család életét. Az egyik szülő ilyen esetben általában a gyerekkel marad, hiszen a betegnek állandó, folyamatos ápolásra, törődésre van szüksége, a másik oldalról pedig megnőnek a család kiadásai, hiszen a betegség miatt sok gyógyszerre, utazásra, stb. van szükség.

Így volt ez Viktóriáék esetében is. Az édesanyja vele töltötte minden percét, így édesapja egyedül próbálta előteremteni a család boldogulásához és a kislány gyógyulásához szükséges pénzt. Ez már önmagában is rányomja a bélyegét egy család életére, de van még egy tényező, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A lelki megterhelés, amit a család szétszakítottsága okoz. Mivel Viktóriának van egy testvére is, így lelkileg nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy a beteg gyermekkel az édesanya a kórházban volt, ami miatt a családtagok alig találkoztak egymással. Az egészséges gyermeknek hiányzott az édesanyja, a beteg gyermeknek pedig az édesapja.

A betegség velejárója, hogy a kezelések legyengítik a beteg immunrendszerét, így nem szállítható közlekedési eszközön, hiszen a legcsekélyebb fertőzés is tragédiával végződhet. Viktória családjának ez a feltétel is nagy nehézségeket okozott, mivel két órás autóútra laknak a kezelések helyétől, Szegedtől.

Viktória túl van az alapkezeléseken, de még nem gyógyult meg teljesen. Jelenleg fenntartó kezelése folyik, amely továbbra is extra terheket ró a családra. Azért keresték fel alapítványunkat, hogy segítsünk nekik a terheik enyhítésében.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a kislány családját.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41