Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Viktória daganatos kislány története

Viktória daganatos kislány története

2009 nyarán diagnosztizálták Viktóriánál a rosszindulatú daganatot. A vizsgálat kimutatta, hogy neuroblasztómáról van szó, egy gyermekek körében gyakran előforduló, idegrendszeri eredetű tumorról. Még augusztusban meg is műtötték, ahol sikeresen eltávolították a daganatot.

A műtét után megkezdődött hosszadalmas kemoterápiás kezelése. A kezelés hosszát a menet közben elvégzett vizsgálatok eredményei, és a kislány állapota határozza majd meg. Eközben 2010 januárjában csontvelő transzplantáción esett át, amely jól sikerült. A betegség teljesen lemerítette a család kasszáját.

Steril szobát kellett létrehozzanak, a kislányt jó ideig nem lehetett közösségbe engedni, mindenhová csak gépkocsival lehetett szállítani, mert a legapróbb fertőzés is végzetes lehetett volna számára.

Ameddig tudták előteremtették a szükséges eszközöket, feltételeket Viktória gyógyulásához, de ez egyre nehezebb számukra, hiszen tartalékaik kimerültek. A szülők igyekeztek gyermekeiket a lehetőségekhez képest normális körülmények között nevelni. Azért fordultak alapítványunkhoz, mert a gyógyuláshoz elengedhetetlen gyógyszerek, táplálékkiegészítők finanszírozása is lassan veszélybe kerül.

A Daganatos.hu Alapítvány támogatásban tudja részesíteni Viktória családját, ami köszönhető az alapítvány részére felajánlott adó 1 százaléknak, valamint a támogatóinktól beérkező segítségnyújtásnak.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára.

Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.