Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Valentinát myeloid leukémiával diagnosztizálták

Valentina myeloid leukémiás

Valentina 2 éves leukémiás kislány. A Szegedi Gyermekklinikán kezelik, mivel AML-ben, azaz akut myeloid leukémiában szenved. Jelenleg kemoterápiás kezelést kap, amely hasonló a daganatos gyermekek esetében alkalmazott eljáráshoz, hiszen ez is egy daganatos betegség, csak vérképzőszervi daganatról van szó.

ssejt transzplantációra is elő van terjesztve, még donorra vár. Az édesanya Valentina egyik kistestvérével volt épp terhes, amikor a kis beteggel kórházba került. Azóta már háromra nőtt a testvérek száma a családban.

Az édesanya élettársa alkalmi munkákat szokott vállalni, amiből megpróbálja eltartani a családot, de ez is bizonytalan, és a megnövekedett kiadásokat pedig végképp nem tudják fedezni belőle. Valentina leukémiás megbetegedésével jelentősen megnövekedtek a család kiadásai, mint például az utazási költségek, gyógyszerek, táplálékkiegészítők, és a speciális körülmények miatti kiadások.

Reményeik szerint az őssejtbeültetés után haza tudják majd vinni, otthoni körülmények között gyógyulgathat majd, de ehhez még sok mindent elő kell teremtsenek. Mivel önerőből képtelenek mindezt megvalósítani, az édesanya felkereste alapítványunkat, hogy támogatásunkat kérje.

Szerencsére a Daganatos.hu Alapítványnak az adó 1%-oknak és a támogatásoknak köszönhetően lehetősége nyílt támogatni a családot, és Valentina gyógyulását.

Ha adója egy százalékával járulna hozzá a Daganatos.hu Alapítvány munkájához, rendelkezzen SZJA bevallásában alapítványunk javára. Adószámunk: 18118236-1-41