Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Richárdot Hodgin Lymfomával diagnosztizálták

Richárdnak Hodgin Lymfomája van

A Non-Hodgkin-limfóma (NHL) sokféle kórképet magába foglaló betegségcsoport. Ricsi esetében a a nyirokszövet speciális fehérvérsejtjeinek, az ún. B- vagy T-limfocitáinak rosszindulatú daganatos megbetegedését mutatták ki. Richárd betegsége erős mellkasi és hátfájással kezdődött, sokat köhögött és fulladt.

A gyermekorvosnál gyógyszeres kezelést kapott, mert sajnos nem ismerték fel, hogy mekkora a baj. Egy hét után a tünetei nem múltak, ezután került sor a mellkas átvizsgálására és vérvételre. Ezen eredmények alapján a gyermeket a szegedi Gyermekklinikára küldték, ahol kiderült, hogy daganatos betegségben szenved.

Az édesanya egyedül neveli a két gyermekét, így Richárd betegsége miatt nagyon nehéz helyzetbe kerültek. A fiú -állapota miatt - olyamatos törődést igényelt az első perctől, édesanyja így táppénzre kényszerült. A jövedelme addig is szűkösen fedezte kiadásaikat, ám a fizetés kiesés rendkívül nagy terhet rótt rájuk.

Mivel a gyógyuláshoz speciális körülményekre és gyógyszerekre volt szükség - az édesanyának minden segítségre szükség volt. Ezért kereste fel alapítványunkat is.
Az adományoknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatát nyújthattunk a családnak - így járultunk hozzá Richárd gyógyulásához.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1%-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára.

Adószámunk: 18118236-1-41