Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Richárd leukémiás kisfiú története

Richárd leukémiás kisfiú története

Richárd szerencsésen felépült a leukémiából. 2008-ban Richárd feltűnően rosszul bírta a fizikai terhelést mind otthon, mind az iskolában. Ekkor még nem is sejtették, hogy mekkora a baj. A háziorvos különböző vizsgálatokra küldte, amelyek végén fény derült a tünetek valódi okára.

A szülők legrosszabb rémálmaikban sem gondoltak volna arra, hogy fiuk valaha leukémiás lehet. A vizsgálatok eredménye kimutatta, hogy a kisfiú ALL-ben, azaz akut lymphoid leukémiában, egy vérképzőszervi daganatos betegségben szenved. Ez a leukémia leggyakoribb típusa. A szegedi klinikán megkezdték a fiú kemoterápiás kezelését, de szinte azonnal fel is kellett függeszteni, mert a kezelés negatív következményeként Richárd agyi trombózist kapott.

A szülök nagyon megijedtek a hír hallatán, de szerencsére a modern orvostudománynak és az orvosok szakértelmének köszönhetően ez hamar felszívódott, és nem okozott nagyobb kárt. A trombózis megszűnte után a kezelést tovább folytatták. A család nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, hiszen megemelkedtek a kiadásaik, mindent elkövettek, a gyermek mindent megkapjon, amire a gyógyuláshoz szüksége van. Ezért fordultak alapítványunkhoz is.

Szerencsére a Daganatos.hu Alapítvány anyagi helyzete lehetővé tette, hogy támogatásban részesítse Richárd családját, ami köszönhető a részünkre felajánlott adó 1 százalékoknak, valamint a támogatóinktól beérkező segítségnyújtásnak.

Az édesanya örömmel tudatta alapítványunkkal, hogy a kisfiú gyógyszeres fenntartó kezelése 2010. október 16-án lejárt, Richárd újra jár iskolába, jól érzi magát.

Ha adója egy százalékával járulna hozzá a Daganatos.hu Alapítvány munkájához, rendelkezzen SZJA bevallásában alapítványunk javára. Adószámunk: 18118236-1-41

(ikt.107)