Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Norbert leukémiás kisfiú története akit az adó 1 százalékokból támogattunk

Norbert leukémiás kisfiú

Norbert anyukája 4 gyermeket nevel egyedül. Boldog családként éltek egészen addig, amíg a kisfiú betegsége miatt fel nem borult az életük. Norbika először belázasodott, így elmentek a háziorvoshoz. Csak megfázásnak vélték a megbetegedést, de az édesanya sejtette, hogy másról van szó.

A kisgyerek nem evett, nem ivott, csak aludt. Ekkor beutaltatta a gyereket a kiskunhalasi kórházba, ahol már legalább túljutottak a sima megfázáson. Itt vérszegénységet állapítottak meg. Ezzel a kórképpel küldték tovább őket Szegedre, ahol végül is a kivizsgálásnak köszönhetően fény derült a szomorú valóságra. Norbika leukémiás.

Akut Lymphoid Leukémiája (ALL) van. A diagnózis felállítása után megkezdték a kisgyermek kemoterápiás kezelését. Az édesanya folyamatosan a kórházban volt a fiúcskával, legfeljebb 1-2 napra engedték őket haza. Az utazás is kihívás volt, a gyermeket csak kocsival lehetett szállítani a legyengült immunrendszere miatt.

Odahaza is nagyon vigyázni kellett rá, nehogy elkapjon valamit fertőzést. Az egyedülálló, nagycsaládos anyuka Norbika betegsége miatt nem tudott dolgozni, állandóan a kórházban volt, ennek ellenére gondoskodnia kellett másik három gyermekéről is. Ekkor fordult segítségért alapítványunkhoz.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk az albérletben élő, bajba jutott családnak.


Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékkal szeretné segíteni alapítványunk munkáját, adószámunk: 18118236-1-41