Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Nikolett daganatos kislány története akit adó 1 százalékból tudtunk támogatni

Nikolett daganatos kislány

Nikolett már ilyen fiatalon súlyos daganatos betegségben szenved, amiből ha ki is gyógyul, kihatással lehet egész további életére. A kislány enyhe hasfájással került kórházba, ahol az orvosok rögtön sejtették, hogy akár nagy baj is lehet. Sajnos feltételezésük beigazolódott.

A vizsgálatok kimutatták, hogy szegény kislánynak petefészek daganata van. A diagnózis után két héttel megműtötték, melynek során egy fél kilogrammos tumort távolítottak el testéből.

A műtét óta kisebb megszakításokkal folyamatosan kemoterápiás kezeléseket kap. Nagy fájdalmai vannak, sokszor el van keseredve, idővel elvesztette csodálatos, derékig érő haját is. Családja folyamatosan próbálja tartani benne a lelket, így édesanyja állandóan ott van vele a kórházban. Mivel az édesanya így képtelen dolgozni, az anyagiak előteremtése egyedül az édesapára hárul. Mivel a gyógyszerek nagyon drágák, a kórház és az otthonuk közötti ingázás nagyon sokba kerül, a családi tartalékok idővel teljesen kimerültek.

Azért keresték meg alapítványunkat, hogy segítséget nyújtsunk számukra a megnövekedett kiadások miatti teher viselésében. Alapítványunk a támogatásoknak és az adó 1 százalékoknak köszönhetően olyan helyzetben van, hogy segítséget tud nyújtani Nikolettnek és családjának.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41