Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Mátyás leukémiás fiú története akinek az adó 1 százalékból segítettünk

Mátyás leukémiás fiú

Mátyás 2008 júliusában lett beteg, az orvosok Acut Lymphoid Leukémiát diagnosztizáltak nála. Akkor 8 hónapig kezelték kemoterápiával a II. Sz. Gyermekklinikán. Ezután úgy tűnt, hogy a betegség nincs jelen a szervezetében, ekkor a család már remélte, hogy vége a megpróbáltatásoknak, fellélegezhetnek, és végre nyugalomban élhetnek.

2011 januárjában azonban Mátyásnál a vizsgálatok során újra a betegség aktivitását észlelték. Az orvosok közölték, hogy újra kemoterápiára lesz szükség, és ezúttal sugárterápiát is alkalmazni kell. Az apát a betegség első szakasza is nagyon megviselte már, idegösszeroppanást is kapott akkor.

Amikor kiderült, hogy újra felbukkant a betegség, és kezdődik minden elölről, nem bírta tovább, és az öngyilkosságot látta megoldásként. Az apa elvesztése nagy trauma volt a család számára, de az anya nem omolhatott össze, gondoskodnia kell a 4 gyermekéről, amelyek közül az egyiknek a szervezetét hematológiai daganat gyötri. Erőt vett magán, és egyedül folytatta tovább a küzdelmet. A három gyermek gondját a nagymamájuk viseli, amíg ő a kórházban van leukémiás fiával.

A lelki és idegi nehézség már önmagában elegendő teher lenne, de sajnos ehhez párosul az anyagi teher is. Mátyás daganatos fiú Bérlakásban laknak, de a sok kiadásnak és a kevés jövedelemnek köszönhetően nem tudják fizetni a lakbért, és már az áramot is kikapcsolták náluk.

Az édesanya anyagi támogatásért kereste fel az alapítványt, tisztességgel szeretné felnevelni gyermekeit, és mindegyiket egészségben tudni. Ezt viszont egyedül, külső segítség nélkül képtelen megvalósítani.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41