Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Martinnak is az 1% segített

Martinnak is az 1% segített

A kezdeti tünet hasfájás volt. Egyre sűrűbben fájlalta a kisfiú a hasát. Édesanyja elvitte orvoshoz, ahol vérképet is néztek, és hasi ultrahangot is csináltak. Ez utóbbi megvastagodott bélszakaszt mutatott ki. Az orvosok Crohn betegségre (egy gyógyíthatatlan betegség, bélgyulladás) gyanakodtak, a vizsgálatokkal is ebbe az irányba haladtak.

Kolonoszkópiát és MR vizsgálatot is csináltak, melyek mind a Crohn betegséget támasztották alá, ekkor még nem látszott a daganat. Mivel bélgyulladást diagnosztizáltak, ennek megfelelő, nagy dózisú szteroidos kezelést kezdtek alkalmazni. Ennek az lett a következménye, hogy perforált a vékonybél, és azonnal meg kellett műteni Martint.

Ekkor fedezték fel a tényleges kiváltó okot a kisfiú szervezetében: a tumort. A kisfiút egy igen agresszív daganatfajta, az úgynevezett Burkitt Limfóma támadta meg. Az eltávolító műtét során kioperáltak egy 40 cm-es bélszakaszt a tumorral együtt, és sztómát helyeztek el Martinon. Néhány nappal később megkezdték a kemoterápiás kezelését.

A család teljesen szétesett, az édesanya Martin mellett maradt a kórházban, az édesapa pedig a másik gyerekkel otthon várta a gyógyulást. Mindenki megsínyli ezt az állapotot. Hiába dolgozó családról van szó, anyagilag megterhelte őket a kisfiú betegségével járó többletkiadások hada.

A sok kórházba járás, a gyógyszerek, táplálékkiegészítők, vitaminok, az édesanya keresőképtelensége, mind-mind olyan tételek, amik sokat rontottak a helyzetükön. Azért keresték meg alapítványunkat, mert szükségük van anyagi támogatásra a megemelkedett költségeik fedezéséhez.

Martint 262-es sorszámmal regisztrálta alapítványunk, a családnak közvetlen anyagi segítséget nyújtottunk. 

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41