Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Gergő gyógyulását az adó 1% is segítette

Gergő gyógyulását az adó 1% is segítette

A tinédzser története sikertörténetnek is nevezhető, bár azt csak a családja tudja igazán, milyen nehéz út vezetett a gyógyuláshoz. A Daganatos.hu Alapítvány a szervezet számára felajánlott adó egy százalékból tudott segíteni Gergőnek. A gyermek alig volt két éves, amikor szülei észrevették, hogy valami gond van vele.

Először csak az tűnt fel, hogy labilissá vált a mozgása. A teljes kivizsgálás semmit sem mutatott ki. A tünetek viszont nem szűntek meg, sőt egyre rosszabb lett: már nem tudott járni és a szemei is furcsán „táncoltak”. Akkor szteroidos kezelést kapott, de az állapota nem javult. Egy másik kórházba vitték a kisfiút, ahol kiderült: mellékvese-daganat okozza a tüneteteket. Akkor már sürgős beavatkozásra volt szükség: azonnal megoperálták, egyik mellékveséjét eltávolították.

A kisfiú életéért ezután kezdődött az igazi harc. A szteroidos kezelést nagyon nehezen viselte, többet volt kórházban, mint odahaza. A szülei mindent megtettek a gyógyulásáért. A rehabilitáció az egyik szülő napi 24 óráját igénybe vette, így csak az édesapa jövedelmére számíthattak. A gyermeket újra tanították járni, gyógytornára kellett mennie, később úszni, biciklizni tanult és sokat javított állapotán a lovaglás is.

Gergő szülei 2010-ben fordultak anyagi segítségért a Daganatos.hu Alapítványhoz, miután minden tartalékukat felhasználták a gyermek gyógyíttatására. Alapítványunk az adó 1%-os felajánlásoknak és adományozóinknak köszönhetően rendszeres támogatásban részesíthette a családot.

Ezúton is köszönjük támogatóink bizalmát! Amennyiben ön is részese lenne alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója egy százalékáról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41

(ikt.226)