Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Gábor daganatos kisfiú története akinek adó 1%-ból segítettünk

Gábor daganatos kisfiú története

Gábornak a combját és a tüdejét is megtámadta a daganat. Gábor 2010. május 18-án egy daganateltávolító műtéten esett át, melyet bal combján végeztek. A szövettani vizsgálat kimutatta, hogy Alveor Soft Cell szarkómája van. A további MR és CT vizsgálatok kimutatták, hogy kisfiú szervezetében a kór már előrehaladottabb, tüdőáttéte van.

A szükséges kemoterápiás eljárást azonnal megkezdték. Általában egy ilyen kezelés egy éves időtartamú, de az esetleges mellékhatások, betegségek miatt el is húzódhat. A család ötfős, Gábornak van egy ikertestvére aki általános iskolába jár, és egy egyetemista nővére.

Az édesapa tűzoltóként immár nem csak a tűzzel, hanem kisfiáért is küzd. Az édesanya minden idejét beteg gyermekével tölti, ami miatt jövedelme kiesik a családi költségvetésből. A kezelés ideje alatt a családtagok is rendszeresen látogatták a kisfiút, ami sokat segített neki a gyógyulásban. Rendszeresen kap vitaminokat, táplálékkiegészítőket és sok gyümölcsöt.

A családot nagyon megterheli ez a helyzet, mind lelkileg, mind anyagilag. Lelkileg nehéz, mert a család szétszakítottsága megviseli a gyermekeket, és aggódnak is a kis betegért. Anyagilag pedig, a sok speciális dolog, ami a betegséggel jár együtt az, ami olyan plusz költségeket ró a családra, amit nehezen tudnak előteremteni.

Ebben kérték alapítványunk segítségét.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk a családnak. Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki adóbevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41

(ikt: 140)