Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dzsesszika daganatos kislány története akit adó 1 százalékból támogattunk

Dzsesszika daganatos kislány

Dzsesszika alig volt 2 éves, amikor kimutatták mellkasában a daganatot. A picúr lányka már születésétől küzdött a daganattal, de eleinte nem tudták mi okozza a betegségét. Sőt, az édesanyján kívül senki sem hitte el, hogy nagy a baj. Dzsesszika édesanyja észrevette, hogy kislánya nehezen veszi a levegőt.

El is vitte orvoshoz, de eleinte csak megfázásra gyanakodtak, így ennek megfelelően kezelték. Hiába ment vissza többször az édesanya, nem voltak egyéb tünetek, nem változott az orvosi vélemény. Később a kislány hányt és el is ájult néhányszor, így a háziorvos beutalta kivizsgálásra a csöppséget.

Dzsesszika állapota hirtelen nagyot romlott, így azonnal kórházba került. Itt az orvosok megkezdték a betegség feltérképezését. A vizsgálatok kimutatták, hogy a piciny lány mellkasában egy folyadéksáv található, ami nyomja a bal tüdejét. El is kezdték a folyadék leszívását, ami napokig tartott. Az eltávolított folyadékot laboratóriumban megvizsgálták, ami végül nem mutatott semmilyen betegségre utaló eredményt.

Ezek után elvégeztek egy CT vizsgálatot, ekkor derült ki, hogy a kislány mellkasában daganat van. Úgy döntöttek, hogy feltáró műtétet végeznek Dzsesszikán. Ez meg is történt, a tumort eltávolították a kislány mellkasából. Ezt követően megkezdték a kemoterápiás kezelését, de a teljes gyógyulásig még sok nehézséggel kell szembenézni a családnak. A szülők nagyon aggódnak csöpp lányukért, így lelkileg nagyon megviselte őket ez a betegség.

Sajnos nem csak lelki vonzata van annak, hogy Dzsesszika daganatos beteg, anyagilag is nehéz helyzetbe kerültek. Ezért kereste fel az édesanya alapítványunkat. Adományozóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően közvetlen anyagi segítséget nyújthattunk a családnak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41