Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dorina agydaganatos kislány története akit az adó 1 százalékból támogattunk

Dorina agydaganatos kislány

Az kislány alig 5 éves korában már agydaganattal műtötték. A család szerény körülmények között, de annál nagyobb szeretetben, összetartásban élte mindennapjait. Az édesapa önkormányzati közmunkából vagy alkalmi munkából próbálta eltartani 5 gyermekét, míg az édesanya a gyermekek nevelésével foglalatoskodott.

2007-ben sikerült annyi pénz összekuporgatniuk, hogy egy félkomfortos kétszobás otthont tudtak teremteni maguknak. 2011 márciusában azonban megtörtént a baj, az akkor 5 éves Dorina nagyon rosszul lett, majd elveszítette az eszméletét. A kislány kórházba került, ahol sok-sok vizsgálat után végül kiderítették, hogy daganat van az agyában, melynek neve Medulloblastoma.

Az Amerikai úti Országos Idegtudományi Intézetben kivették Dorina daganatát, de a műtét óta sajnos keveset tud beszélni és mozogni. Az eltávolító műtét után a II. Számú Gyermekklinikára került, ahol kemoterápiás kezelést kapott., majd sugárkezelést írtak elő.

A család rendelkezett egy kevéske megtakarított pénzzel, amit a lakás felújítására szántak, de a kislány betegsége elvitte az egészet. Az Amerikai úti intézetben nem maradhattak éjszakára a szülők, minden nap utazniuk kellett vidékről Budapestre, amíg a kislányt ott tartották. Menet közben az édesapa munkaszerződése is lejárt, így jövedelem nélkül maradtak. Már sok barátnak és rokonnak tartoznak, mert Dorinát muszáj volt vinni, és a többi gyereket is el kellett látni.

A család lelkileg teljesen kikészült, nagyon nehéz nekik feldolgozni azt, hogy a betegség miatt alig találkoznak egymással, az egészséges gyerekek is hiányolják a szüleiket, de nem lehetnek egyszerre két helyen. Az is megviselte őket, hogy eladósodtak, még a szolgáltatóknak sem tudtak időben fizetni.

Már-már a feladás szélén álltak, amikor eljutottak alapítványunkhoz.  Adományozóinknak és az adó 1%-oknak köszönhetően rendszeres anyagi juttatással segíthettünk a családnak. 

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41