Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dorina 4 éves neuroblastomás kislány története

Dorina 4 éves neuroblastomás kislány

A kislány 2009.08.15.-én egy vérvétel után a veszprémi kórházba került, majd a budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinikára vitték. Hasában egy nagy daganat, egy neuroblastoma volt. Két napra rá már kapta a kemoterápiás kezelést, melyet műtét követett. 2010.05.04.-én autológ őssejt transzplantációban részesült a Szt. László kórházban.

További kontrollok, kezelések végeláthatatlan sora következett. A budapesti II. Számú Gyermekklinika ambulanciájának rendszeres látogatója. A rengeteg kemoterápia mellékhatásai is jelentkeztek Dorina szervezetében. Fogai tönkrementek, csontgyenge lett, mindkét lába eltörött. Mindennek ellenére hatalmas akaraterővel küzd a kór és annak vonzatai ellen. Bár nem beszél, és nem jár, szépen fejlődik.

A kislány éjjel-nappal törődést igényel, édesanyja a nap 24 órájában mellette van, így dolgozni sem tud. Jövedelme rokkantnyugdíjából és a gyesből áll, ami nem nagy összeg főleg, ha hozzá vesszük, hogy vidékiek lévén a budapesti klinikák messze vannak, hosszú és költséges az utazás. Sajnos nem csak az utazás terheli meg a családi kasszát. Egy negyven éves panellakásban laknak, amely felújításra szorulna, még a gáztűzhelyen is csak az egyik rózsa működőképes.

A kislánynak steril rendezett környezetre lenne szüksége az eredményesebb gyógyulás érdekében. Nem csoda, hogy idegileg és lelkileg a család teljesen tönkrement, az anyagiakról nem is beszélve. A daganat legyőzése mellett az anyagiakkal szembeni csatát is nehéz megvívni, ezért kereste fel a kétségbeesett édesanya az alapítványt.

 A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára.

Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41