Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dominik leukémiás kisfiú története

Dominik leukémiás kisfiú

Dominiknál először 2005 júniusában diagnosztizálták a T-sejtes Acut Lymphoblastos Leukémiát. Ez a hematológiai daganat egyik fajtája a sok közül. A PTE Gyermekklinika Oncohaematológiai Osztályán kezelték, ahol a több hónapos kemoterápia, majd sugárkezelés után a gyógyulásában reménykedtek.

2010 októberének végén azonban ismételten jelentkeztek a leukémia tünetei. Azóta ismételten a PTE Gyermekklinikán kezelik. A kiújult betegség miatt Dominik számára a csontvelő transzplantáció jelenti a gyógyuláshoz vezető utat. A csontvelő átültetés után az otthoni gyógyulás egyik fontos része a steril körülmények megteremtése, mely igen nagy anyagi megterhelést jelent a család részére.

Erre azért van szükség, mert az eljárás során a beteg immunrendszere annyira legyengül, hogy a legkisebb fertőzéseknek sem képes ellenállni, így a steril környezet hiánya akár végzetes is lehet. Az öttagú család, melyet a szülők, Dominik és két testvére alkot, Dombóváron lakik. Az édesapa egyéni vállalkozó, az édesanya pedig gyes-en van Dominik tartós betegsége óta.

Az édesanya azért kereste meg Alapítványunkat, mert a gyermek betegsége miatt megnövekedett többletköltségek nagyon megterhelik a családi kasszát, segítség nélkül nehezen teremtik elő a szükséges eszközöket, feltételeket. Az étrendbeli változások, a gyógyszerek, fertőtlenítőszerek, a rendszeres utazási költségek(,) mind nagy terhet jelentenek a szülők számára.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a kisfiú családjának.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41