Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dávid leukémiás kisfiú története

Dávid leukémiás kisfiú története

Dávid hosszú évekig küzdött a leukémiával. Dávid nagyon fiatalon, négy évesen betegedett meg. 2001-ben diagnosztizálták nála az aplasztikus anémiát (SAA), amely a leukémia egyik alfaja. Ennek a vérképzőszervi daganatos betegségnek az ismérve a csontvelő elégtelen működése. Kezelés nélkül ez a betegség halálos.

A diagnózis felállítását követően Dávidnál is megkezdték az ilyenkor szokásos kezeléseket. Átmenetileg állati eredetű csontvelő beültetésen esett át, és felvették egy végleges donorlistára. Miközben a listán való előrejutásban reménykedtek, folyamatos ellenőrzés alatt tartották a fiút. Éveken át kezelték a miskolci kórházban. 2004-ben Dávid izületeit is megtámadta egy kór, melynek neve reaktív arthiritis gyulladásos ízületi betegség.

Az édesanya ereje lassacskán elfogyott, a tartalékokat felélték Volt olyan év, hogy hetente két alkalommal utaztak Miskolcra. A szülők a rájuk nehezedő feszültség és nyomás súlya alatt megtörtek, a kapcsolatuk teljesen tönkrement. Az édesanya így már kénytelen egyedül nevelni három gyermekét.

Szociális bérlakásukból 2011-ben elküldték őket, mert nem tudta fizetni a bérleti díjat. Az anya teljesen egyedül maradt, neki kellett hordania beteg gyermekét a kezelésekre, kontrollokra, így elveszítette állását is. Dávid előtt még hosszú út áll a teljes gyógyulásig, és bár eddig sikeresen küzdöttek, az édesanyja már képtelen egyedül megoldani a rá váró nehézségeket. Végső elkeseredésébenkereste fel alapítványunkat, hogy támogassuk őket ebben a nehéz helyzetben.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a kisfiú édesanyjának.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41

Szerencsére a Daganatos.hu Alapítvány anyagi helyzete lehetővé tette, hogy támogatásban részesítsük Dávid családját, ami köszönhető a részünkre felajánlott adó 1 %-nak, valamint a támogatóinktól beérkező segítségnyújtásnak.

(ikt.115)