Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dániel leukémiás kisfiú története akit adó 1 százalékból támogattunk

Dániel leukémiás kisfiú

Dánielnél óvodás korában derült ki: leukémiával küzd. Danika családja boldogságban éldegélt, mígnem egyik csapás érte őket a másik után. A kisfiúnál T-sejtes ALL-t, azaz Akut Lymphoid Leukémiát diagnosztizáltak. Ez egy hematológiai daganatos betegség. Magának a leukémiának sok fajtája van, ez a típus a leggyakoribb gyermekkori vérképzőszervi daganat típus.

Ennél a típusnál a fehérvérsejtek termelődéskor éretlenek maradnak, és így nem tudják ellátni feladatukat. Túlságosan elszaporodnak, és számuk meghaladja az egészséges vérsejtek számát. A leukémia szó azt jelenti, hogy fehérvérűség. A daganatos megbetegedések azon fajtáit hívják így, amelyek a csontvelő szivacsos, a csöves csontot kitöltő vérképző szöveteiben keletkeznek.

Ez a szövet termeli a fehérvérsejteket. Danika betegségéig az édesanya volt a családfenntartó, de amikor diagnosztizálták a kórt, kénytelen volt feladni állását, hiszen gyermeke folyamatos ellátásra szorult.

Ez már önmagában nagy csapás volt a család anyagi helyzetére, de itt még nem volt vége a megpróbáltatásoknak. Nem sokkal később az édesapa munkahelye is megszűnt. A betegség miatt megnövekedett kiadásaik mellé teljes jövedelemkiesés társult. Ebben a nehéz helyzetben keresték meg alapítványunkat támogatásért. A kisfiút 299-es sorszámmal vettük fel támogatottjaink közé.

A családnak közvetlen anyagi segítséget tudtunk nyújtani támogatóinknak és az SZJA 1%-os felajánlásoknak köszönhetően. A kisbeteg nevében is köszönjük a támogatást.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41