Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Cintia leukémiás kislány története

Cintia leukémiás kislány története

A kislányt panaszai miatt eleinte egy egyszerű középfülgyulladással kezelték, de egy vérképvizsgálat kimutatta, hogy sajnos sokkal súlyosabb betegséggel kell szembenéznie. Az orvosok ALL-t, vagyis akut lymphoid leukémiát diagnosztizáltak a csöppségnél.

Ez a rosszindulatú hematológiai daganatos betegség a leukémia egyik fajtája a sok közül, főleg gyermekeknél fordul elő. A kislányt a pécsi gyermekkórház onkológiai osztályán kezelik, itt kapja a kemoterápiás és gyógyszeres kezeléseket. Mivel ez is egy daganatos betegség, a kezelések is hasonlatosak a daganatos betegek kezeléseihez.

Az édesanyja folyamatosan vele van, így dolgozni nem tud, ezért a család az édesapa keresetéből próbálja meg elviselni a megnövekedett terheket. A kislány állapotából kifolyólag folyamatos felügyeletet igényel, speciális és drága gyógyszerekre, táplálékkiegészítőkre van szüksége. Közösségbe nem mehet, otthon tartózkodásához szükség van egy steril szoba kialakítására. Mivel immunrendszere legyengült a kezelések során, a legkisebb fertőzés is végzetes lehet számára.

A kislány szerencsére jól reagált a kemoterápiás kezelésekre, így egy ideje már csak fenntartó kezelésekre van szüksége. Sajnos a korábbi eljárások hozományaként a kislány újra pelenkát visel. A megnövekedett kiadások, és a már korábbi meglévő kiadások együttesen nagyon megterhelik a családot anyagilag, így támogatásért fordultak alapítványunkhoz.

Alapítványunk támogatásban tudta részesíteni Cintia családját, ami köszönhető volt a felajánlott adó egy százaléknak, valamint a támogatóinktól beérkezett segítségnyújtásnak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41