Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Cintia daganatos kislány története

Cintia daganatos kislány története

Egészen 8 éves koráig egy tündéri életvidám volt, aki élte a mindennapi, megszokott életét. Mígnem 2007 novemberében látása hirtelen meggyengült és folyamatos rosszullétekre panaszkodott. Kivizsgálása során agydaganatot találtak nála az orvosok. Másnap haladéktalanul megműtötték, a daganatot eltávolították.

A műtét következtében sérült a beszéd, és egyensúly központja. A mai napig nem tud járni és beszélni. A műtétet követően kemoterápiás, majd hat héten keresztül sugárkezelést kapott. Édesanyja felügyeletét igényli, így édesapja egyedül keresőképes a családban, ahol Cintia nővére is cseperedik, aki egy évvel idősebb.

Anyagi helyzetük vészesen leromlott, tartalékaik kimerültek. A lakáshitel mellett Cintia speciális étrendjét és gyógykezelését nem tudják finanszírozni. Jelenleg steril környezetben kell lennie a kezelések során legyengült immunrendszere végett, amit szülei otthonukban biztosítanak.

Állapota javul, logopédus foglalkozik vele és fizikoterápiára jár. Újra tanul járni és beszélni. Nem adja fel, akaratereje és kitartása komoly eredményekhez vezetett. Megtesz mindent, amit egy törékeny 10 éves kislány megtehet.

Cintia családját a Daganatos.hu Alapítvány támogatásban tudta részesíteni köszönhetően a beérkező anyagi támogatásoknak, és az adó 1 százalék felajánlásoknak.