Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Bianka leukémiás kislány története

Bianka leukémiás kislány

Biankáról 2011 márciusában derült ki, hogy hematológiai daganata van, másnéven leukémiás. Kezelését a Pécsi Gyermekklinikán kezdték meg. Immunrendszere nagyon legyengült, szegény kislány nagyon sokat van rosszul, sokat betegeskedik.

Sajnos a leukémia és annak kezelésének a következménye a gyenge immunrendszer, ezért az ilyen betegeknél rendszeres a hosszú kórházi tartózkodás. Éppen ezért nem meglepő, hogy Bianka édesanyja kénytelen volt feladni a munkahelyét, lánya rengeteg törődést igényel.

A betegség az egész családra hatással van. Biankának van egy 14 éves bátyja is, aki kénytelen sokat távol lenni édesanyjától és testvérétől. Az anyagi helyzet romlása még tovább súlyosbítja a lelki terhet. Nemsokkal a kislány betegsége előtt vettek egy házat hitelre, amely törlesztőrészletének kifizetése gondot jelent, hiszen a betegség miatt hatalmas mértékben megnőtt a család kiadása.

Gyógyszerek, táplálékkiegészítők, utazási költségek, ezek mind nagyon sokba kerülnek. A család élete teljesen felborult. A betegség még hosszú távon meg fogja határozni a család életét, így az a támogatás, amit eddig alapítványunk részben az adó 1% -oknak köszönhetően nyújtani tudott, csak csepp a tengerben.

További támogatásra van szükségük, hogy a kislány felépülhessen. Reméljük sikerül átvészelniük a nehézségeket, és Bianka gyógyulása nem jár együtt a család összeomlásával.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.