Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Bence leukémiás kisfiú története, akit adó 1 százalékból támogattunk|

Bence leukémiás kisfiú

A picúr fiúcskánál tavaly nyáron kezdődött a betegség, de akkor még nem tudták mivel állnak szemben. Egy hónapig feküdt élet és halál között az intenzív osztályon. Csak október elején derült ki, hogy leukémiás. Szülei a diagnózis felállítása óta hordják Budapestre kezelésekre.

A leukémia fajtájától és a beteg reagálásától függ a konkrét kezelés, de nagyon hasonlatos a daganatos gyermekeknél is alkalmazott protokollokhoz, hiszen a leukémia is egy hematológiai daganat. A család nagyon nehéz helyzetben élt Bence megbetegedése előtt is. Heten laknak egy 60 nm2-es lakásban, de a kisfiú állapota miatt most extra kiadások is terhelik az amúgy is szűkös családi kasszát.

Már a számlákat is alig tudják fizetni, hiszen mindenképpen elő kell teremteniük a fiuk gyógyulásához szükséges gyógyszereket, étrendkiegészítőket. A kisfiú immunrendszere a kezelések folyamán nagyon legyengült, így egy aprócska fertőzés is komoly betegséget okozhat nála.

Éppen ezért szüksége lenne egy steril szobára a lakáson belül, ahol biztonságban élhetne a megfertőződés veszélye nélkül. Ennek megvalósítása érdekében fordultak alapítványunkhoz.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.