Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Alexandra daganatos kamaszlány története

Alexandra daganatos kamaszlány

Alexandra problémamentes terhességet követően, sima szüléssel jött világra. Először 2 hónapos korában tűnt fel, hogy sokat sír és a kutacs nyugalmi állapotban is kiemelkedő volt, szeme elúszott. Tipikus agyvíz túltengés tünet. Ekkor kapta az első shunt szelepet. A kontroll vizsgálatok során nem észlelték a daganatot, ami az agytörzsben volt.

Másfél éves korában derült ki, ekkor megműtötték. 2 éves korában sugárkezelést kapott, ami használt is, de közben kialakult egy áttét a 3-as kamrában. Az áttétet kemoterápiával kezelték, hozzáférhetetlensége miatt nem műtötték. Majd ezt követően újabb áttét alakult ki, a központi idegrendszeren.

Többször műtötték, kezelni nem lehetett, mert a szövettan mind a 3 esetben különböző eredményt produkált. A későbbiek folyamán, már a további operáció sem lett volna megoldás, ezért a helyzetük kilátástalanná vált orvosilag. Megpróbáltak sok más gyógymódot, természetgyógyászokat kerestek fel, de senki sem tudott eredményt elérni nála. Most Alexandra 16 éves gyógyíthatatlan beteg.

2 testvére van, akiknek a szeretete élteti. Mindezek mellett az akkori párja az édesanyának, elhagyta Őket, albérletbe kellett költözniük. Ebben segített az anyuka édesanyja, de mivel már 5 éve Alexandra idegrendszeri gyengeség miatt nem tud iskolába járni, így az édesanyja nem tud dolgozni.

Alexandra életét megmenteni sajnos nem lehet, de az Alapítvány segítségével, hátralévő életében együtt tud maradni a család. Ez a legfontosabb.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a lány családjának.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41