Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Ábel agydaganatos kisfiú

Ábel agydaganatos kisfiú

2011. szeptemberében hányás miatt elvitte Ábelt anyukája a háziorvoshoz, ahol azt állapították meg, hogy a tüneteket egy vírusos fertőzés okozza. Majd 1 hónapig kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan hányt, nem használtak a vírusos fertőzésre felírt gyógyszerek.

Emellett gyakori volt a szemgolyók középre húzása, illetve a bal kezét nem nagyon használta. A korábbi mászása is abbamaradt, már csak üldögélt szegényke, de azt sem önállóan. Az édesanya kért egy időpontot a Debreceni Gyermekklinikára, mert nagyon aggódott a kisfia állapota miatt. 2011.november. 24.-ére kaptak időpontot, ahol nyomban megállapították, hogy Ábel kisagyában daganat van.

Azonnal meg kellett operálni a klinikán. A szövettan eredménye sajnos rosszindulatú daganatot mutatott ki. Sajnos az operáció alkalmával nem tudták az egész tumort eltávolítani. Jelenleg kemoterápiás kezeléseken vesz részt a kisfiú. Ábelnek van egy ikertestvére, és egy 9 éves bátya, akik szerencsére egészségesek.

Az édesanya azért kereste fel a Daganatos gyermekekért alapítványt, hogy segítséget kérjen ebben a szörnyű helyzetben. Az anyuka egyedül neveli a három fiát, melyben Ábel mamája segít. Debreceni Gyermekgyógyászati Klinika 40 km-re van a lakhelyüktől, így a kezelésekre járás igen nagy költségekkel jár.

Mindemellett a gyógyszereket, vitaminokat, és étrendkiegészítőket saját pénzéből kell az édesanyának biztosítania és volt már arra példa, hogy Ábel gyógyszereit nem tudta kiváltani, ami létszükséglet lenne a kisfiú gyógyulásához. 2012.november 13.-án érkezett egy levél Alapítványunkhoz, melyben értesültünk Ábel elvesztéséről.

Ezúton is fogadják őszinte részvétünket.