Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

A leukémiás Vivient is az adó 1%-ból támogattuk

A leukémiás Vivient is az adó 1%-ból támogattuk

Vivien betegsége torokfájással és hányingerrel kezdődött, mely tünetek jelentkezésekor a szülei orvoshoz vitték. A vérvizsgálatok során kiderült, hogy a kislány szervezetében 70%-ban elterjedt a leukémia.

A diagnózis felállítását követően azonnal a Madarász utcai kórházba utalták be, ahol újabb kivizsgálás következett. Az így kapott eredményekből az derült ki, hogy Vivien testében már 99%-osra nőtt a betegség elterjedésének aránya, így még aznap elkezdték kezelését. Azonnal vért és trombocitát kapott, másnap pedig már vitték is a műtőbe, ahol csontvelőmintát vettek tőle.

Ez is csak a hematológiai daganatot erősítette meg, így a következő napon megkezdődött kemoterápiás kezelése is. A diagnózis: AML, azaz akut myeloid leukémia. A család nagyon összetört a történtek hatására, de az egész rokonság mellettük áll, próbálnak segíteni. Sajnos még így is nehéz helyzetben vannak, mert egy 27 nm-es önkormányzati lakásban élnek öten, mivel Viviennek van még két testvére.

A lakásban sem WC, sem fürdőszoba nincs, pedig a kislánynak nem hogy ezekre, hanem még egy külön úgynevezett steril szobára is szüksége lenne. A család azért fordult alapítványunkhoz, hogy segítsünk nekik megoldani ezt az igencsak nehéz helyzetet.

Vivien nagyon szeret internetezni, rajzolni, és négy évig hegedült is, de az anyagi nehézségek miatt sajnos abba kellett hagynia.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41