GYERMEKJÓGA A DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNYNÁL

Gyermekjóga a Daganatos.hu Alapítvány támogatásával az adó 1 százalék célszerinti felhasználásával.
Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk egészségünk megőrzésére, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne a betegségeket kis odafigyeléssel megelőzni. Felmérések százai bizonyítják, hogy az egészséges életmóddal, mozgással és tudatosabb étkezéssel jobb esélyünk van elkerülni akár egy egyszerű náthát is, de akár a daganatos, leukémiás megbetegedések kialakulását is.

Alapítványunk álláspontja szerint az egészségre nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. A szülők felelőssége, hogy gyermekeink már ebben a tudatban nőjenek fel.
A testi-lelki egyensúly elérése talán a legfontosabb mai rohanó világunkban. Ennek elérésére kiváló módszer a jóga. Segít megtalálni a testi és szellemi egyensúlyt miközben elősegíti az önbizalom és a kreativitás kialakulását. A gyermekjóga fejleszti az értelmi és érzelmi intelligenciát, a jobb és a bal agyfélteke egyensúlyát. Több izomcsoportot átmozgatva jótékony hatással vannak az idegrendszerre és a fizikai állóképességre, így segítenek az egészség megőrzésében vagy esetleges gyógyulásokban.
Alapítványunk az Egészségközpontjában megnyitotta a Gyermekvitál Jógastúdiót, ahol a gyermekek térítésmentesen vehetnek részt korosztályuknak megfelelő csoportos jóga foglalkozásokon.

A stúdió kialakítását és a foglalkozások finanszírozását az adó 1százalék bevételek tették lehetővé. Ezúton is köszönjük minden kedves támogatónknak, hogy segítségükkel megvalósíthattjuk a prevenciós foglalkozásokat.