ALMÁSI ZSOLT ÉPÜLETBIÓGUS BESZÉLT A LAKÓKÖRNYEZETÜNKET SZENNYEZŐ ELEKTROSZMOGRÓL

Almási Zsolt épületbiógus beszélt a lakókörnyezetünket szennyező elektroszmogról, levegőt károsító gázokról, melyek szervezetünkre gyakorolt hatásait a WHO is rákkeltő kategórába sorol. Óvjuk meg gyermekeinket ettől a veszélytől egy kis odafigyeléssel. ⚠️

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1% felajánlásokból befolyt összegből többek között ezen épületbiológiai méréseket is finanszírozza olyan családoknál, ahol 18 alatti gyermek van.
Elektroszmog egy gyűjtőfogalom, minden olyan káros fizikai hatást ide sorolhatunk, amelyek a bennünket körülvevő elektromos rendszerek működésének velejárói.
Az elektromosság mellett a mágneses terek is roppant veszélyesek. Például az alacsony frekvenciás mágneses mezőket az Egészségügyi Világszervezet a gyermekkori leukémia epidemiológiai vizsgálat alapján lehetséges rákkeltő kategóriába sorolja.
A bennünket körülvevő levegő szennyezettsége is rendkívül alattomosan támad.
A radon például egy színtelen, szagtalan gáz, viszont a radonszennyezés rendkívül egészségkárosító hatására már egy évtizede is figyelmeztetett a WHO, egyértelműen kimutatható a tüdőrák lehetséges kiváltó okaként.
Hiszünk abban, hogy az elvégzett vizsgálatok is hozzájárulnak Alapítványunk fő célkitűzéséhez,
és a daganatos betegségek megelőzhetőek lesznek!