​LEUKÉMIA, ÉS AZ ADÓ 1%

A fehérvérűség, közismertebb nevén leukémia az egyik gyermekkorban leggyakrabban diagnosztizált daganatos megbetegedés.
A rák ezen fajtájának jellemzője, hogy a csontvelő vérképző szöveteit támadja meg. A csontvelő szivacsos jellegű anyag, mely megtölti a csöves csontokat, és a fehérvérsejtek előállításáért is felelős.
Amikor a lekukémiás sejtek megjelennek a csontvelőben az egészséges fehérvérsejtek, vörösvérsejtek, és vérlemezkék termelődése visszaesik.
A fehérvérsejteknek hatalmas szerepe van abban, hogy az immunrendszer tökéletesen működjön.
A szervezet rengeteg betegségből származó támadás kivédésére alkalmas, ezért is fordítunk nagy hangsúlyt a prevencióra, melyet az adó 1%-ból befolyó összegekből támogatunk.
Az adó 1 százalék hasznosításával mind jobban előtérbe kerül a megelőzés prioritása.
De, ha már megvan a baj… A leukémia esetében a lecsökkenő fehérvérsejt szám sápadtságot, fáradtságot okoz, a vérlemezkék hiánya pedig vérzékenységhez vezet.
A szervezet ilyenkor hajlamos a fertőző betegségekkel szembeni gyengeségre. A jelentkező tünetek közé sorolható még a lábfájás, a nyirokcsomók duzzanata, a máj, lép megnagyobbodása.
A leukémia tehát komplexen hat, az egész szervezetre. A fenti tünetek felfedezése után egy egyszerű vérkép képes dönteni a betegség jelenlétéről.
A biorezonancia vizsgálatok is alkalmasak megannyi altörzs kimutatására, így az adó 1 százalékból beérkező felajánlások másik nagy része ezt a területet erősíti.
Az idő, mint minden daganatos betegség esetén itt is kiemelkedő fontosságú, így lényeges, hogy a diagnosztizálás minél előbb megtörténjen.